Privé-les fotografie


Het is mogelijk om bij KOM FOTOGRAFEREN privé-lessen fotografie te volgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,00 per uur. Wilt u met twee personen komen, dan krijgt de tweede persoon 50% korting en betaald slechts € 25,00 Euro per uur. De minimaal te boeken tijdsduur is 1 uur. Dit uur is te verlengen met eenheden van 15 minuten. U kunt in de meeste gevallen op het moment zelf beslissen of u de les wil verlengen.

U krijgt een les die speciaal op uw niveau en wensen is aangepast en al uw specifieke vragen kunnen worden beantwoord. U kunt kiezen uit verschillende thema’s voor de privé-lessen:

  • Digitale fotografie voor beginners – wanneer je twijfelt of privéles de juiste lesmethode voor jou is om te leren fotograferen, klik dan hier: Welke beginnersworkshop/ cursus/privéles is het meest geschikt voor mij?
  • Camera bediening
  • Macrofotografie
  • Dierfotografie (indien gewenst, mag u uw eigen hond, kat, paard of ander dier meenemen als model)
  • Nachtfotografie
  • Portretfotografie (indien gewenst, mag u iemand meenemen model)
  • Productfotografie

U kunt echter ook een andere thema bedenken of meerdere thema’s combineren, dit kunt u op het aanmeldingsformulier bij “opmerkingen” kenbaar maken. Hier kunt u eveneens aangeven of u de privé-les op het adres van KOM FOTOGRAFEREN wilt volgen of op een locatie van uw keuze. Bij locaties buiten Alphen aan den Rijn wordt echter wel een reiskostenvergoeding van 0,47 Euro/km gerekend. Dit is een reistijd- en kilometervergoeding ineen.
 

Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan.

 
(Wie het leuk vindt om te lezen hoe cursisten de privé-les hebben ervaren, kan hier klikken om het verslag van de privé-les dierfotografie van 5 september 2009 te lezen. Bij deze les was de eigen hond het model. Overige ervaringen van cursisten kunt u vinden op de pagina Ervaringen cursisten.)