Maatwerk privé-les fotobewerking


Behalve de basis lessen fotobewerking, is het uiteraard ook mogelijk om privé-lessen fotobewerking te volgen waar u zelf bepaalt waar de focus moet liggen. Misschien heeft u al wat ervaring met fotobewerking, maar bent u gewisseld van programma en wilt u even een les om vertrouwd te raken met het nieuwe programma van uw keuze. Misschien wilt u leren hoe u met lagen en maskers kunt werken in Photoshop of hoe u een watermerk maakt dat u elke keer opnieuw kunt gebruiken in foto’s, zonder dat u het voor elke foto opnieuw moet ontwerpen. Voor al dit soort situaties kunt u kiezen voor een maatwerk privé-les fotobewerking.

Normaal stijgt de prijs fors wanneer er sprake is van maatwerk. Bij KOM FOTOGRAFEREN is dat gelukkig niet het geval. De kosten voor alle privé-lessen bedragen € 50,00 per uur, dus ook voor het maatwerk. Wilt u met twee personen komen, dan krijgt de tweede persoon 50% korting en betaald slechts € 25,00 Euro per uur. De minimale te boeken tijdsduur is 1 uur. Dit uur is te verlengen met eenheden van 15 minuten. U kunt in de meeste gevallen op het moment zelf beslissen of u de les wil verlengen.

Op het aanmeldingsformulier kunt u bij “opmerkingen” aangeven of u de privé-les bij KOM FOTOGRAFEREN wilt volgen of op een locatie van uw keuze. Bij locaties buiten Alphen aan den Rijn wordt echter wel een reiskostenvergoeding van 0,47 Euro/km gerekend. Dit is een reistijd- en kilometervergoeding ineen.

 

Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan.