Snel aan de slag workshop

Willem een Canon EOS 60D - Pruductfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie
Deze workshop is speciaal voor cursisten die wel betere foto’s willen maken, maar niet in één keer alle theorie willen leren. Dus voor degene onder jullie die snel aan de slag willen en de overige theorie op een later tijdstip willen leren. Tijdens deze workshop leer je meer over de belichtingsdriehoek (ISO, diafragma en sluitertijd) en het gebruik van de half-automatische standen, je leert goed scherpstellen en je krijgt informatie over de compositie, standpunt en uitsnede, maar alles zo beperkt mogelijk zodat je zo snel mogelijk met fotograferen aan de slag kunt.

De workshop begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 75,00 dit is incl. koffie met wat lekkers, syllabus en lunch. De groepsgrootte bedraagt maximaal 6 deelnemers, zodat een ieder genoeg persoonlijke aandacht kan krijgen.

Dag indeling:

’s Ochtends komt onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, het theoretische gedeelte aan bod. Je leert, mede aan de hand van een syllabus, de hier boven genoemde onderwerpen. De syllabus mag je na afloop van de workshop uiteraard mee naar huis nemen, zodat je de theorie op je gemak kunt nalezen. De ochtend sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

’s Middags ronden we de theorie af en gaan we het geleerde in praktijk brengen. Je krijgt hiervoor diverse opdrachten die het geleerde ook verder zullen verduidelijken. Uiteraard is er ook bij dit praktijkgedeelte volop de mogelijkheid om vragen te stellen.


Belangrijk:

  • Je hoeft helemaal geen kennis van fotografie te hebben, dit is een echte beginners workshop.
  • De workshop is geschikt voor cursisten met een spiegelreflexcamera, systeemcamera of een uitgebreidere compactcamera.
  • Ben je in het bezit van een statief en/of een externe flitser, dan kun je deze altijd meenemen (in de fotografie geldt immers “beter mee verlegen dan om verlegen”).
  • De workshop wordt gehouden in de lesruimte van KOM FOTOGRAFEREN (A. van Leeuwenhoekweg 8, 2408 AM Alphen aan den Rijn).

Wanneer je twijfelt of deze workshop de juiste lesmethode voor jou is om te leren fotograferen, klik dan hier: Welke beginnersworkshop/cursus/privéles is het meest geschikt voor mij?

Agenda Snel aan de slag workshop 2017


Zondag
Zondag

Zondag
Zondag

Zaterdag

Water en ijs - Landschapsfotografie - Door: Ellen Reus - Wolves fotografie

9 juli 2017
13 augustus 2017
15 oktober 2017
19 november 2017
23 december 2017

 

Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan.

 

Klik hier om naar de top van de pagina te gaan.